CHARDONNAY
CHARDONNAY VI BLANC

Preciós color groc daurat amb llambrejos verdosos. Molt brillant i net.

Fase olfactiva de gran intensitat i netedat, amb marcades notes de fruita madura (plàtan, albercoc), i fines notes de fum i fullam. Bon equilibri entre notes primàries i terciàries, en perfecte harmonia amb la fusta.

Atac en boca franc i directe, seguit per un pas sense arestes, sedós i de sensació glicèrica. Sàpid, molt equilibrat, elegant, retronasal de marcat caràcter especiat (vainilla, nou moscada). Post-gust molt llarg, que convida a ingerir-lo.
Final de boca molt llarg, elegant i únic.

GRAU: 14% vol

TEMPERATURA DE SERVEI: entre 10-12º.

VARIETATS DE RAÏM: Chardonnay.

GASTRONOMIA: Arròs cremós (Risotto, arròs melós). Peixos elaborats. Formatges semi-curats de ovella.

PARTICULARITATS: Blanc fermentat en bóta, amb posterior criança de 4 mesos. Per a apreciar la seva complexitat, recomanem airejar-lo prèviament.

Comprar en la tienda
ILLENC
ILLENC VI NEGRE

Vermell intens, llampant, amb caràcters purpurins, intensitat mitjana alta.
Aromàticament intens amb records de fruita negra madura. Figues i mores. Notes elegants, torrades i cremoses. Espècies dolces com la vainilla aporten una dolçor, que juntament amb l’exotisme del pebre blanc en fan una delícia captivadora en nas.
Gustós, saborós, intens i equilibrat. (rotund) i deliciós. Càlid i acollidor.

Comprar en la tienda
MACABEU
MACABEU VI BLANC

Color groc pallós molt pàl·lid amb reflexos verdosos. Net i depurat.

Olfacte de mitjana intensitat, tot i de gran franquesa. Records a fruita del temps (poma verda, pera d’aigua), amb agradables notes vegetals.

Atac en boca amable, que evoluciona cap a uns sabors molt nets; realment sec, equilibrat i amb una marcada acidesa que aporta frescor al conjunt. Post-gust llarg i de caràcter molt refrescant.TEMPERATURA DE SERVEI: entre 6ºC.

VARIETATS DE RAÏM: Macabeu.

GASTRONOMIA: Entrants freds. Ideal amb verdures i ensalades. Peixos blancs poc elaborats.

Comprar en la tienda
NEGRE SELECCIO
NEGRE SELECCIO VI NEGRE

Color vermell granat amb rivets violacis, de capa alta. Net i brillant.

Olfacte de bona intensitat, netedat i equilibri; expressiu, obert i suggerent; notes de fulla de vinya i fruita del temps (cassís, cirera), amb lleus records fumats i marcades notes de carbur i mineral. Molt personal amb una àmplia paleta aromàtica. Aportació d’herbes de garriga (romaní, espígol), que accentua el seu caràcter mediterrani.

Atac en boca franc i directe, seguit per un pas de delicada extracció i excel·lent volum; la lleugera sensació tànnica aporta vivacitat al conjunt, donant un fons vellutat i sedós, gràcies a la qualitat del taní polit. Post-gust molt llarg, extravagant i de noble i llarga dimensió.

Comprar en la tienda
PINOT NOIR
PINOT NOIR VI NEGRE

Preciós color vermell cirera amb rivets robí, de capa mitjana. Net i molt brillant.

Fase olfactiva de extrema complexitat i finor, on destaquen notes minerals (pedra de sílex, terra humida), juntament amb records de baies vermelles fresques (grosella, gerdó, maduixes silvestres). Notes especiades i balsàmiques, amb fins records de fum, fullam i cedre. Molt personal, envoltant i de marcada intensitat.

Atac en boca fresc i franc, seguit per un pas sedós, de suaus tanins fusos i enorme delicadesa. Bon equilibri, on destaca l’elegància més que la potència, como correspon a aquesta varietat. Suggestiu, sàpid i de llarg post-gust, que s’uneix a una retronasal de gran volum per a conformar un vi ric en matisos i que no passa inadvertit pels nostres sentits.

Comprar en la tienda
SON FANGOS BLANC
SON FANGOS BLANC VI BLANC

Color groc pàl·lid amb reflexos d’or nou. Net i molt brillant.

Fase olfactiva d’intensitat mitjana-alta, amb clares notes de flor blanca y cortesa de cítrics (llima, mandarina). Alegre y harmoniós.

Atac en boca fresc, seguit per un pas cruixent, de bona acidesa i de marcat sabor fruital. Retronasal elegant i neta, amb nous records cítrics.

Final de boca refrescant y llarg, que convida a gaudir-ne.


TEMPERATURA DE SERVEI: entre 5 i 7º C.

VARIETATS DE RAÏM: Prensal i Moscatel.

Comprar en la tienda
SON FANGOS NEGRE
SON FANGOS NEGRE VI NEGRE

Color vermell granat clar, amb rivet cirera, de capa mitjana. Net i brillant.

Fase olfactiva de bona intensitat, on s’aprecien notes de baies vermelles fresques (grosella, gerdó), juntament amb records làctics. Bona aportació de notes terciàries, amb notes lleugerament fumades i records d’herbes de garriga (fonoll, romaní).

Entrada en boca càlida, de caràcter molt mediterrani, seguit per un pas ferm, i tànnic d’estructura mitjana. Bon equilibri, saborós, tot i que resta per polir i desenvolupar la seva plena expressió. Final de boca llarg, amb un clar caràcter càlid.
CRIANÇA EN BÓTA :12 mesos en bótes de roure francès i americà.

TEMPERATURA DE SERVEI: entre 16-18º.

VARIETATES DE RAÏM: Mantonegro, Callet i Merlot

Comprar en la tienda
SON FANGOS ROSAT
SON FANGOS ROSAT VI ROSAT

Color vermell fresa, net i brillant de capa mitja. Al nas predominen els fruits vermells i lleugers notes tropicals, on l’avidessa i els aromes madurs fan que sigui un vi fresc i golós.
Lleugera entrada en boca i final persitent amb records a préssec i fruits secs

VARIETATS: CALLET - SYRAH - MERLOT

Comprar en la tienda
TORRE D'ES CANONGE NEGRE
TORRE D'ES CANONGE NEGRE VI NEGRE

DESCRIPCIÓ: Vermell cirera profund amb rivets robí intens, de capa mitjana-alta.
Fase olfactiva de bona intensitat i qualitat on destaquen notes del terrer nadiu (pedra mullada, sílex), juntament amb notes de bàlsam d’eucaliptol. Fruita mesurada, amb indicis de baies vermelles fresques, fustes netes i flairoses, que aporten complexitat.
Atac en boca fresc i agradable, seguit per un pas de bona textura i amb un interessant caràcter continental. Taní suau, de bona qualitat, amb un lleuger toc d’acidesa que ens fa pensar que necessita una certa evolució en ampolla per aconseguir un bon equilibri, un vi complex i mal de definir però amb un futur prometedor que en tota seguritat serà espectacular. Post-gust llarg, inquietant pel seu llibertinatge.

VARIETATS: Merlot , Sirah i Pinot Noir.

CRIANÇA EN BÓTA :13 mesos en bótes de roure francès

TEMPERATURA DE SERVEI: 16/17°C

CLASSE DE COPA:Bordeus

Airejar 2/3 hores abans

Comprar en la tienda
WHITE WINES
WHITE WINES VI BLANC

Atractiu color groc palla, amb reflexos daurats. Net i molt brillant.

Fase olfactiva neta i elegant, amb harmonioses notes fruitals (mango i pinya) i florals (mare-selva). Bona integració de la fusta, que aporta una nota suau de distinció. Records de camamil·la i fum.

Atac en boca càlid i distingit, seguit per un pas corpulent i untuós, sense que hi falti de frescor; presenta una acidesa que aporta nirvi al conjunt, que ultra la càrrega fruital, determinen una elaboració personal i colorista.
Final de boca molt llarg, elegant i únic.

Comprar en la tienda